post

Ceasuri Breitling
Breitling – excelență din1984.

“NU DEVII FURNIZORUL OFICIAL AL AVIAȚIEI DIN ÎNTÂMPLARE”

Specialist al ceasurilor tehnice, Breitling a jucat un rol capital în dezvoltarea ceasurilor de mână cu cronometru, înscriindu-se în rândul liderilor mondiali. Expertiza specaliștilor din atelierele Breitling în măsurarea precisă a timpului a deservit cele mai înalte standarde din aviația modernă, grație modelelor fabile, robuste și performante care alcătuiesc gama Breitling. Singura marcă de ceasuri din lume care oferă certificate de conformitate pentru accesoriile de cronometraj, Breitling marchează astfel apogeul preciziei și se distinge ca fiind unicul furnizor de ceasuri cu cronograf încorportat, fabricat integral în atelierele proprii. Breitling se înscrie de asemenea în rândul ultimelor mărci de ceasuri deținute de familia creatoare în deplină independență din Elveția.

Partenerul aeronauticii
Breitling a răspuns cu promptitudine și precizie necesității pionierilor în aviație prin furnizarea unui ceas cu cronometru fiabil pentru măsurarea timpilor în cucerirea cerurilor. Începutul anilor 1930 marchează introducerea în gama Breitling a unui articol care îi va consolida renumele mondial : cronograful de bord. Acest instrument indispensabil activității de pilotaj se va bucura de un succes răsunător în rândul aeronavelor forțelor armate de pe scena celui de-al doilea Război Mondial. În 1952, este lansat faimosul Navitimes, care se devine și rămâne până în zilele noastre un obiect-cult al oricărui pasionat de aviație.

Maiestria performantei
Obsesia calității manifestată de specialiștii Breitling este dovedită de numeroasele teste la care sunt supuse instrumentele pentru profesioniști. Astfel, toate articolele producse de Breitling au dubla garanție a calității, atât a standardelor riguroase din atelierele proprii, cât și al Oficiului Elvețian al Cronometrelor.

De-a lungul existenței sale, Bretiling s-a evidențiat prin nenumărate inovații și perfecționări tehnice, atât în materie de funcționare, cât și de design. Cercetarea și dezvoltarea ocupă un loc de cinste în atelierere Breitling Chronométrie, în Chaux-de-Fonds, laboratoarele fiind dotate cu instrumente excepționale, precum un microscop capabil de a mări imaginea de 4000 de ori. Fiecare element care intră în componența modelelor noi este testat separat, fiind supus unor teste de omologare extrem de severe, precum : rezistența la șoc, rezistența culorii cadranulului la razele UV și la coroziune, rezistența brățării metalice la tracțiune etc.

Modele Breitling:

Professional
Navitimer
Chronomat
Superocean
Avenger
Transocean
Galactic
Superocean Héritage
Montbrillant
Colt

Breitling for Bentley

Un parteneriat marcant în ascensiunea brandului Breitling si recunoașterea standardelor exclusiviste de calitate și design îl reprezintă asocierea cu producătorul de autoturisme de lux, Bentley.

Modelele Bentley B06, Bentley 04 GMT, Bentley 05 Unitime, Bentley Barnato și Bentley Barnato Racing confirma fiabilitatea și eleganța autoturismelor Bentley la scara ceasurilor.

Când chicul britanic întâlnește excelența elvețiană ia naștere o nou stil de viață, materializat prin modelele de ceasuri exclusiviste Breitling for Bentley. Simbolizate de aripioara B, ceasurile Breiling for Bentley ies din tiparele convenționalului, reflectând un univers exclusivist, în care luxul și desăvârșirea coabitează, cu performanță și prestigiu, putere și stil, clasă și îndrăzneală.